zondag

Weer op vakantie !

Twee jaar terug, in 2006, waren we al van plan om vanuit de Verenigde Staten ook naar Canada te gaan. Maar de rit zou veel te lang geworden zijn, dus hielden we een trip naar Canada te goed. Eigenlijk wisten we al wel dat het er dit jaar van zou komen, maar doordat we in mei al twee weken naar New York waren geweest waren we helemaal nog niet op de zomervakantie gericht. Het was dan ook al juni toen we op zoek gingen naar een globale route om vervolgens een vlucht en auto te boeken. Dat is natuurlijk veel te laat om nog een goedkope deal te kunnen sluiten, zeker met al die extra taxen op de vluchten. Tja en als je dan toch veel geld uit moet geven, dan ook maar meteen echt veel geld dus hebben we een rechtstreekse businessclass vlucht bij KLM geboekt (lekker decadent dus) en een Dodge Durango - een echte onvervalste benzineslurpende SUV - gereserveerd. Als globale route zijn we uitgekomen op:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Seattle- Olympic National Park -Vancouver Island -Vancouver - Clearwater- Jasper - Banff- Calgary- en weer rustig terug naar Seattle

Ook dit jaar kiezen we weer voor het bijhouden van weblog, zodat o.a. de moeders ons kunnen volgen. En berichtje voor ons kun je achter laten door te kiezen voor "reacties" en dan voor kies een identiteit Anoniem.

0 reacties: